Queen-avond met film Bohemian Rhapsody in Streams Nijkerk

Van: donderdag 19 mei om 19:30

Donderdag 19 mei is de afsluiter van het filmcafé seizoen 21/22. Dat gebeurt geheel in stijl met de film ‘Bohemian Rhapsody’ en een avond in Queen-thema. De avond staat garant voor een feestelijke sfeer en een heleboel muziek van de legendarische band met frontman Freddy Mercury.

De film volgt het verhaal van de Britse band Queen. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga.’ De mannen weten door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Voorafgaand aan de film wordt er Queen-muziek gedraaid en na afloop is de skyroom versierd. Dan staat er ook nog eens een scherm waar muziek met ondertiteling wordt afgespeeld. En meezingen mag dan zeker!

Tickets kosten €9,50 en zijn verkrijgbaar via streamsbreedebeek.nl

Locatie: Theater Streams Breede Beek, Kloosterstraat 3, Nijkerk

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang film: 19:30 uur