“Proef het Najaar” Herfstmarkt op het boerenerf bij Landwinkel De Kastanjeboom

Datum en tijd

Van: zaterdag 05 oktober om 11:00
Tot: zaterdag 05 oktober om 17:00

Beschrijving

De zevende editie van de sfeervolle herfstmarkt bij De Kastanjeboom met thema “Proef het Najaar”.

Te midden van de weilanden van het poldergebied de Arkemheen-Eemland, vormen het boerenerf en de rustieke Kiemplekken van de Kastanjeboom het decor van een gezellige Herfstmarkt. Proef het najaar bij de verschillende kramen met verse, pure lekkernijen zoals boerenkazen en echte fruitsappen. Geniet van een cappuccino met melk van eigen koeien of gewoon een lekker glas pure weide melk op een van de terrassen. Of wat dacht je van een scone met room, de huisgemaakte Hollandse clotted cream.
Kies in de winkel een heerlijke honing van de imker uit de regio. Ontmoet ook Slager Anton, die op deze dag uitleg geeft over puur rundvlees dat bij de Kastanjeboom te verkrijgen is. Tijdens de markt kunt u ons zalige stoofvlees proeven. Ontdek de unieke snuisterijen, kunst, creativiteit, sfeerproducten, kleding, sieraden en nog heel veel meer. Bij goed weer zullen ook diverse ambachtelijke quilts te zien zijn. Beleef op deze herfstmarkt het buitenleven; maak kennis met echt genieten!

Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom
Naast diverse zuivelproducten gemaakt van eigen melk en in het eigen zuivelatelier, is er een gevarieerd assortiment van pure producten te vinden in de Landwinkel. Denk aan een groot assortiment aan boerenkazen, puur vlees en seizoens-groenten uit de tuin van onze buren Zorgboerderij d’Boerenkiel. Ook zijn er allerlei verwennerij producten, bijzondere cadeautjes en geschenkenpakketten voor iedere gelegenheid. Maak kennis met onze lokale speciaalbieren, of probeer eens schapenzuivel , onze gerookte kaas, echte boerenham en nog heel veel meer.

Inspiratie nodig voor de kerstperiode? Bekijk de verschillende geschenkenpakketten of stel zelf een pakket samen.

Entree en parkeren zijn gratis. Check de website voor de laatste details, het programma & de standhouders.
Wees sportief kom met de fiets!

Contact

LocatieBuitengebied
AdresZevenhuizerstraat 281 BUNSCHOTEN
Telefoon0622010989
Emailinfo@dekastanjeboom.nl
Websitehttp://www.dekastanjeboom.nl/pagina/nl/1/59/welkom-bij-landwinkel-en-schenkerij-de-kastanjeboom.html

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login