Pride and Prejudice in ‘t Veense Hart

Van: maandag 14 maart om 19:30

Op maandag 14 maart draait de film ‘Pride and Prejudice’ in ’t Veense Hart in Nijkerkerveen. Deze film met grote namen als Keira Knightley en Matthew Macfadyen wordt vertoond in het kader van de boekenweek met als thema ‘Liefde’.

In het klassenbewuste Engeland van het einde van de achttiende eeuw worden de vijf zusjes Bennet – waaronder de vastberaden Elizabeth (Keira Knightley) – en de jonge Lydia (Jena Malone) door hun moeder opgevoed met één enkel doel voor ogen: een geschikte man vinden en trouwen. Als een rijke vrijgezel zijn intrek neemt in één van de herenhuizen uit de buurt, zijn de Bennets hoopvol: onder de vele vrienden van de nieuwe buurman zullen de zussen ongetwijfeld hun gading vinden. Maar als Elizabeth kennis maakt met de charmante en – zo zegt men – eerder snobistische Mr. Darcy (Matthew Macfadyen) gaan de poppen aan het dansen.

Een kaartje kost €7,50 en is te koop via bibliotheeknijkerk.nl of aan de deur op de avond zelf.

Locatie: ’t Veense Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen

Zaal open: 19:00 uur

Locatie Nijkerkerveen
Adres Van Noortstraat 36 Nijkerkerveen