Polo & Country Fair 2019

Van: zaterdag 31 augustus om 13:00
Tot: zondag 01 september om 18:00

Dit jaar is de 6e editie van de Polo & Country Fair in het weekend van 31 augustus en 1 september 2019. Er zijn beide dagen polowedstrijden en een najaarsmarkt voor het hele gezin met veel activiteiten voor kinderen. Het terrein ligt op de Veluwe precies tussen Nijkerk en Putten.

In een ontspannen sfeer kunnen toeschouwers rondscharrelen tussen de kraampjes, wat eten en drinken en uiteraard polo kijken, want zodra de eerste paarden het veld betreden wil iedereen een goede plaats op de strobalen bemachtigen om het beste uitzicht te hebben op de wedstrijd. De betrokkenheid van het publiek wordt vergroot wanneer het tussen de wedstrijden uitgenodigd wordt op het veld voor een treading-in, het terugtrappen van de omgewoelde graspollen. Een speaker legt uit wat er op het poloveld gebeurt.

Het terrein is open van 13:00 -18:00. De catering wordt verzorgd door Landgoed de Salentein. Parkeren kost 5 Euro per auto.
Locatie: Stal Lozeman, Donkeresteeg 20, Putten

Informatie: