Peuterochtend

Van: maandag 25 februari om 10:00
Tot: maandag 25 februari om 11:00

Op maandag in de oneven weken wordt er in de bibliotheek van Nijkerk een peuterochtend georganiseerd i.s.m. Speel-o-theek Pinoccio en het consultatiebureau. U bent van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom met uw kindje! Het thema van deze ochtend is: Poppenvoorstelling door Wouda Bakker en Dineke van Workum.

Ook oma’s en opa’s met hun kleinkinderen zijn van harte welkom. Of ga je bijna bevallen en lijkt het je leuk vast wat ouders te ontmoeten? Loop gewoon binnen.

Tijdens deze ochtenden kunnen peuters spelen met speelgoed van Speel-O-Theek Pinoccio en worden ze rond 10.30 uur voorgelezen. Ook kan uw kindje op deze ochtenden gratis lid worden van de bibliotheek. U kunt dan meteen boekjes met hem of haar uitzoeken en lenen. Voor u is er koffie en thee en voor de peuters limonade en wat lekkers.

We hopen u en uw peuter te mogen begroeten!

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk