Peuterochtend 14 januari

Van: maandag 14 januari om 10:00
Tot: maandag 14 januari om 11:00

Op maandag in de oneven weken wordt er in de bibliotheek van Nijkerk een peuterochtend georganiseerd i.s.m. Speel-o-theek Pinoccio en het consultatiebureau. U bent van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom met uw kindje!

Ook oma’s en opa’s met hun kleinkinderen zijn van harte welkom. Of ga je bijna bevallen en lijkt het je leuk vast wat ouders te ontmoeten? Loop gewoon binnen.

Op 14 januari komt er een kraamverzorgster van de Kraamvogel op de peuter-ochtend van de Speel-o-theek. Voor de kinderen is er een workshop mini- kraamverzorgende. Met een verhaaltje uit een prentenboek en een gesprekje over een baby broertje of zusje vertelt zij wat een zuster komt doen bij jullie thuis. De kinderen mogen met een echt schort om een “baby” verzorgen en in bad doen. Na afloop is er een leuke verrassing.

U komt toch ook op deze gezellige peuter-ochtend met uw zoon, dochter of kleinkind?! De kinderen mogen hun eigen pop mee nemen.

Heeft u zelf vragen over de kraamperiode dan kunt u natuurlijk ook bij de kraamverzorgster terecht.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk