PETER BEETS TRIO – BLUES GOES CLASSIC

Van: zaterdag 28 januari om 20:15

Eén ding is zeker: een concert met Peter Beets is nooit saai. Beets zoekt graag de muzikale grenzen op en is hierin zowel verbindend, inspirerend als uitdagend. Zijn weergaloze passie zorgt voor een besmettelijke chemie voor zowel muzikant als luisteraar. Om op dit niveau te kunnen spelen zoekt hij zijn medespelers en repertoire met zorg uit.

In dit kersverse programma van de internationale sterpianist speelt zijn spraakmakende trio meeslepende muziekstukken van de grootste componisten aller tijden waaronder Rachmaninov, Tsjaikovski en Chopin.
De originele muziekstukken ondergaan een ingrijpende behandeling, maar hun unieke identiteit blijft toch overeind tijdens de swingende uitspattingen, avontuurlijke improvisaties en soms ook verstilde emotie.

Kom luisteren en kijken naar een spetterend concert met een adembenemende combinatie van ritme, melodie, ontroering, uitbundigheid en avontuur. Op het puntje van je stoel word je meegenomen op deze spannende, opwindende en swingende reis met klassieke muziek en Blues als startpunt.

Beeld: Rene Dissel

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410