Paasoratorium in De Fontein

Datum en tijd

Van: zaterdag 09 april om 00:00

Beschrijving

Op zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur wordt in De Fontein in Nijkerk het paasoratorium ‘Het Lam dat ons doet leven’ (Dirk Zwart/Ria Borkent) uitgevoerd door een projectkoor onder leiding van Bart Nitrauw en verschillende instrumentalisten.
Deze uitvoering is een gezamenlijk initiatief van de commissies Zaterdagmiddagmuziek (die concerten organiseert in de Fontein) en NijKerkmuziek (die avondgebeden organiseert in verschillende Nijkerkse kerken). De muziek van dit Paasoratorium is gecomponeerd door Dirk Zwart en de teksten zijn van de hand van Ria Borkent. De indrukwekkende muzikale delen worden afgewisseld met lezingen uit de Bijbel, waardoor de luisteraar stap voor stap meegenomen wordt in het dramatische verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Het vormt een prachtige introductie op Palmzondag, de daarop volgende stille week en op Pasen.
Het oratorium wordt uitgevoerd door een voor deze gelegenheid samengesteld koor onder leiding van Bart Nitrauw. Verdere medewerking wordt verleend door Bert Goedhart (lezingen), Mattijs Blankesteijn (trompet), Han van IJcken (orgel) en Diederik Blankesteijn (piano). De toegang is vrij, er is een collecte bij de uitgang om de kosten te dekken.

Datum: Zaterdag 9 april 2022
Kerk open: 15.30 uur
Aanvang: 16.00 uur
Einde: 17.20 uur
Adres: Kerkgebouw ‘De Fontein’, Ds. Kuypersstraat 2, 3863 CA Nijkerk

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Dominee Kuypersstraat 2 Nijkerk
Email [email protected]

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login