Oudere fietsers gezocht om Doortraproutes te testen

Datum en tijd

Van: donderdag 29 september om 08:00
Tot: zaterdag 01 oktober om 17:00

Beschrijving

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om een nieuwe Doortraproute te testen in de gemeente Nijkerk. Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.

Testdagen

Van 29 september t/m 1 oktober kunt u de route fietsen. Dat kan alleen of met uw familie, vrienden of bijvoorbeeld uw fietsclub. Dat is niet alleen gezelliger, maar hoe meer testers zich aanmelden, hoe beter de routes straks zijn!

Meld u aan als testfietser en maak kans op een cadeaubon!

Wilt u de route uitproberen? Meld u zich dan aan bij de Fietsersbond, via https://www.fietsersbond.nl/aanmelden-testen-doortraproutes-gelderland/.

U mag zich ook voor andere routes opgeven. U ontvangt na aanmelding een beschrijving van de route die u wilt testen en een link naar een vragenlijst waarop u uw mening over de route kunt geven. Kent u anderen die dit mogelijk leuk vinden, verspreid dit bericht gerust.

Onder de testfietsers verloten we per route een cadeaubon van 20 euro.

Doortrappen

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Gelderland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen.

We maken deze route in Gelderland in navolging op de 9 Doortraproutes die de Fietsersbond najaar 2021 ontwikkelde, de 7 routes van dit voorjaar en 8 in het najaar (www.fietsersbond.nl/doortraproutes).

Contact

Locatie Nijkerk
Website http://www.fietsersbond.nl/doortraproutes

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login