Najaarsbijeenkomst Stichting Oud Nijkerk

Van: maandag 14 oktober om 19:30
Tot: zaterdag 14 september om 16:00

Twee keer per jaar organiseert Stichting Oud Nijkerk een bijeenkomst voor Vrienden van Museum Nijkerk in De Schakel. De Vrienden hebben gratis toegang. Anderen zijn ook welkom en betalen € 5 entree.
Op 14 oktober zal de Najaarsbijeenkomst staan in het teken van de expositie “Muziek uit Nijkerk”

Voor de pauze zullen leden van het Nijkerks Stedelijke Fanfare Corps over de geschiedenis van hun korps spreken en na de pauze toont voorzitter Jan Cozijnsen Nijkerkse beelden uit de oude doos uit zijn collectie.

Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10, aanvang 19.30 uur. Toegang € 5,– p.p. inclusief koffie, gratis toegang voor Vrienden van Museum Nijkerk.

LocatieNijkerk Centrum
AdresOranjelaan 10 3862 CX Nijkerk