Open Monumentendag 2019

Van: zaterdag 14 september om 10:00

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt en deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden.
Ook in Hoevelaken en Nijkerk zullen op zaterdag tussen 10 en 16 uur diverse monumenten hun deuren openen voor publiek en zullen leuke activiteiten worden georganiseerd. Ben jij eigenaar van een monumenten en wil je deelnemen? Meld je dan nu aan.

Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt via deze pagina, in de lokale krant en op de digitale nieuwssites. De flyer is een week tevoren verkrijgbaar op diverse plaatsen, denk aan de bibliotheken in Hoevelaken en Nijkerk, Museum Nijkerk, het stadhuis en de boekhandelaren.

LocatieBuitengebied
AdresVenestraat 16 3861 BX Nijkerk