Open Monumentendag 2020

Van: zaterdag 12 september om 10:00

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt en deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden.

In onze gemeente zullen veel plekken toegankelijk zijn tussen 10 en 16 uur. Ook in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Appel. Het programma vindt u straks op de hieronder genoemde website, in de lokale krant en op de digitale nieuwssites. De flyer is een week tevoren verkrijgbaar op diverse plaatsen, denk aan de bibliotheken in Hoevelaken en Nijkerk, De Stuw Hoevelaken, Spar Nijkerkerveen, Museum Nijkerk, VVV/Roodbeen, e.a.

LocatieBuitengebied
AdresVenestraat 16 3861 BX Nijkerk