Op glad ijs

Van: vrijdag 15 oktober om 20:15

WIVINEKE VAN GRONINGEN & JHANNA HOUWELING

Glad IJs is een eenakter over de zogenaamde kern der dingen. Je volgt het gesprek tussen een psychiater en haar cliënte. Denk je. Gaandeweg blijkt niets te zijn wat het lijkt. Je wordt meegenomen om vanuit een totaal ander perspectief naar de wereld der dingen, naar het leven te kijken dan je gewend bent. Dat andere kijken ligt zover buiten ons gewone, geconditioneerde denken dat het voelt alsof je je op glad ijs begeeft. Maar als je het aandurft…..dan krijg je inzicht in de kern der dingen. Je krijgt inzicht in de werkelijke oorzaak van dat wat wij als problemen ervaren in ons leven. Je zult een verrassende avond hebben. Misschien.

Locatie Nijkerk
Adres Kloostserstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]