Nijkerkse Voorjaarsbraderie

Van: zaterdag 23 maart om 10:00
Tot: zaterdag 23 maart om 16:00

Zaterdag 23 maart organiseert Inesweb Evenementen de jaarlijkse Nijkerkse Voorjaarsbraderie op het Plein in Nijkerk met 30 tot 35 kramen en verkoopplekken.

De Nijkerkse Voorjaarsbraderie onderscheidt zich van andere braderie├źn door strikte toepassing van branchebescherming wat betekent dat maximaal 1 of 2 deelnemers met dezelfde artikelen worden toegelaten.

Ook dit jaar is er weer een grote verscheidenheid aan artikelen, zoals riemen, tassen, portemonnees, bedtextiel, accessoires voor tablet en telefoon, reparaties smartphones, dames-, heren- en meisjeskleding, tupperware, hoedjes en sjaaltjes, tafelzeil, zelfgemaakte hobbyartikelen, en decoraties voor binnen- en buiten.

Daarnaast kan men terecht voor poffertjes, ambachtelijk gerookte vis, popcorn en suikerspin.
Een kraamzorg instelling is er met een kraam om info te geven, net als de AED Stichting Nijkerk-Hoevelaken.
De grootste trekpleister is zonder twijfel, net als vorig jaar, The Fudge Factory, met een Engelse dubbeldekker van waaruit men Fudge, traditioneel Engelse zoetwaren, verkoopt.

The Fudge Factory doet ook dit jaar weer de Nijkerkse Voorjaarsbraderie aan als voorbereiding op hun jaarlijkse toer door heel Europa, welke tussen begin april en eind oktober meerdere landen aandoet.
Wilt u meer weten? Mail naar evenementen@inesweb.com

LocatieNijkerk
AdresPlein Nijkerk