Nijkerkse Fiets4daagse

Van: maandag 09 september om 09:00
Tot: donderdag 12 september om 17:00

De UVV Nijkerk organiseert samen met VOEK Nijkerk en IVN Nijkerk van maandag 9 tot en met donderdag 12 september 2019 een fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als start- en finishplaats Nijkerk. De afstanden van de uitgezette routes zijn 30, 45 en 60 km. De 30 km routes zijn ook geschikt voor bezitters van een scootmobiel.

De uitgezette routes op deze vier dagen brengen de deelnemers langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. Natuur en culturele aandachtspunten (bijvoorbeeld wijngaard de Breede Beek, stoomgemaal Arkemheen, Groevenbeek en Flevoland-Stille Kern) maken van deze fietsvierdaagse met recht een belevenis.

Deze Nijkerkse Fiets4daagse is mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn, stichting Veluwe Poort, Rabobank en Profile Ridder.

De start- en finishplaats voor alle afstanden is hotel Ampt van Nijkerk. De routes zijn uitgezet met pijlen. Daarnaast zijn zij ook beschikbaar op papier en als GPS-routes.

Ben je nieuwsgierig naar de routes kijk dan hier

LocatieBuitengebied
Telefoon0653801201