Nijkerkse Fiets4daagse

Van: maandag 12 september om 09:00
Tot: donderdag 15 september om 17:00

Ook voor dit jaar zijn er vier nieuwe routes uitgezet. U kunt kiezen uit de korte route van ca. 30 km, de middellange route van ca. 45 tot 50 km en de lange route van 60 tot 70 km. Ook aan de beleving en tips, zo kenmerkend voor de Nijkerkse Fiets4daagse, is veel aandacht besteed.

Zo fietsen de meeste deelnemers op de eerste dag via De Treek naar de piramide van Austerlitz en vervolgens langs een deel van Het Valleikanaal, naar de Heerlijkheid Stoutenburg. Op de tweede dag staat voor alle deelnemers het centrum en het buitengebied van de Stad Nijkerk centraal. Zo komen we in Groot Hennekeler, de haven, het oude stadhuis, de Grote Kerk, het Molenplein en het Nijkerks Stoomgemaal. Op deze dag gaat u voor de laatste stempel naar Het Plein, midden in de stad. Op de derde dag krijgt het merendeel van de deelnemers hun stempel bij molen De Koe in het centrum van Ermelo en op het landgoed Schovenhorst met de prachtige bomentuinen en het museum De Tien Malen, nabij Putten. Ook kan de Bostoren worden beklommen. De deelnemers aan de lange route fietsen over het prachtige Beekhuizerzand en stempelen (evenals de deelnemers aan de middellange route) bij golfbaan Links Valley. Op de vierde dag rijden alle deelnemers via de haven van Spakenburg. De middellange- en lange route gaan naar boerderijwinkel Hoeve Ravenstein, nabij kasteel Groeneveld in Baarn. De deelnemers aan de middellange route steken de Eemnesservaart over met een minipontje die zíjzelf bedienen. De fietsers aan de lange route gaan via Eemnes en Blaricum naar het Singer Museum in Laren. Zij rijden dan óók nog over de Hilversumse heide.

Afstanden: Korte route ca. 30 km, middellange route 45 tot 50 km en lange route 60 tot 70 km Routes: Uitgezet met pijlen, ook beschikbaar op papier en als GPX-routes Startlocatie: Sportpark ‘De Burcht’, Luxoolseweg 32, 3862 WJ Nijkerk Starten: Tussen 09.00 en 12.00 uur Finish: Vóór 17.00 uur Deelnemers: Een maximum aantal van 800

Inschrijfgeld: Inschrijven via de website vóór 12 september 2022 € 17,50 Op de startdag € 22,50 Kind jonger dan 16 jaar € 2,50 Eén dag (per dag) € 6,00 Alle deelnemers ontvangen een fietsvlaggetje, een deelnemersinformatieboekje (inclusief stempelkaart). Op de laatste dag worden de medailles uitgereikt.

Organisatie door UVV Nijkerk, in nauwe samenwerking met VOEK Nijkerk en IVN Nijkerk, Frieswijkstraat 97, 3861 BK. Telefoon: 033 2460115 (ma. t/m vr. van 08.30 tot 11.00 uur) E-mail: [email protected]   Website: www.nijkerksefiets4daagse.nl.

Locatie Buitengebied
Adres Luxoolseweg 32 Nijkerk
Website https://fietsvierdaagsen.nl/nijkerkse-fiets4daagse

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login