Nijkerkse Fiets4daagse

Van: maandag 13 september om 09:00
Tot: donderdag 16 september om 17:00

De UVV Nijkerk organiseert samen met VOEK Nijkerk en IVN Nijkerk  een fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als start- en finishplaats Nijkerk. De afstanden van de uitgezette routes zijn 30, 45 en 60 km. De 30 km routes zijn ook geschikt voor bezitters van een scootmobiel.

Dit jaar worden er weer nieuwe routes uitgezet. Kort, middel en lang (ca. 30, 45/50 en 60/70 km) De korte afstanden zijn ook geschikt voor bezitters van een scootmobiel. Aan de belevingen, zo kenmerkend voor de Nijkerkse Fiets4daagse, wordt veel aandacht besteed. De uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten, bossen, water en karakteristieke boerenhoeves. U komt door plaatsen als Spakenburg, Harderwijk, Kootwijk en Garderen. Ook de Gelderse Vallei en Gooi en Eemland (met plaatsen als Renswoude en Achterveld, Baarn en Lage Vuursche). Natuur en culturele aandachtspunten maken deze fietsvierdaagse met recht een belevenis!

Starten tussen 09.00 en 12.00 uur
Finish voor 17.00 uur

De start- en finishplaats voor alle afstanden is bij  Sportpark “De Burcht”. De routes zijn gepijld en beschikbaar op papier en als GPX.

Geen tijd of zin in vier dagen fietsen? Dan kunt u ook losse dagen meedoen.

Organisatie door de UVV Nijkerk, in nauwe samenwerking met VOEK Nijkerk en IVN Nijkerk,

Inschrijven en informatie via de website nijkerkse fiets4daagse

Locatie Buitengebied
Adres Luxoolseweg 32 Nijkerk