Nijkerk Challenge

Van: woensdag 25 september om 16:00
Tot: zaterdag 28 september om 22:00

De Nijkerk Challenge: tijdens de mooie maanden van het jaar regelmatig samen met anderen wandelen in en rondom Nijkerk, en u zo voorbereiden op de Challenge! De wekelijkse wandelingen (van mei tot en met september) worden begeleid door zorgverleners van de Gezondheidscentra in Nijkerk, buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond of ervaren wandelaars.

De Challenge zelf bestaat uit vier aaneengesloten dagen wandelen: 25 tot en met 28 september 2019. U kunt dan kiezen uit: 5 km, 10 km of 15 km wandelen per dag. De eerste drie dagen wandelen we in Nijkerk en omgeving, zaterdag de 28e wandelen we in Den Haag.

LocatieNijkerk