Nieuwjaarsconcert door Gert van Hoef

Van: zaterdag 05 januari om 20:00

Koraalmuziek, Orgelwerken & Samenzang

De jonge orgelvirtuoos Gert van Hoef uit Barneveld verzorgt op de eerste zaterdag van 2019 het Nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk van Nijkerk. Hij speelt een programma met koraalmuziek, orgelwerken en samenzang.

Internationaal bekend

Gert van Hoef (1994) plaatste tien jaar geleden zijn eerste orgelvideo op YouTube en werd direct omarm door het grote publiek. Zijn honderden video’s zijn inmiddels miljoenen keren bekeken. En dat niet alleen door fans uit Nederland, maar ook door orgelliefhebbers van over de hele wereld. Hij geeft orgelconcerten in het hele land en ook in het buitenland. In 2013 begon Van Hoef met zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij Jos van der Kooij. Afgelopen zomer rondde hij deze studie af.

Orgel Grote Kerk Nijkerk

Het orgel van de Grote Kerk in Nijkerk werd gebouwd in 1756 door Matthijs van Deventer uit Nijmegen. Het is een barokorgel, met een verrassend rijke en grootse klank.

Het Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert in Nijkerk begint om 20.00 uur. De toegang is gratis; aan de uitgang is een collecte. Na afloop is er ontmoeting en kunt u een kopje koffie/thee drinken.

Locatie Nijkerk
Adres Holkerstraat 1 Nijkerk