Nieuwjaarsconcert door Gert van Hoef

Van: zaterdag 07 januari om 20:00

De bekende organist Gert van Hoef (27) uit Barneveld trapt het jaar muzikaal af in de Grote Kerk van Nijkerk met het nieuwjaarsconcert. Hij bespeelt het Van Deventer-orgel uit 1756 met een programma van koraalmuziek, orgelwerken en samenzang.

Aanvang 20.00 uur, toegang gratis, collecte aan de uitgang. Informatie over het programma volgt op www.orgelnijkerk.nl.

Over Gert van Hoef

Gert van Hoef is een 27-jarige organist uit Barneveld. Vanaf zijn 13e is hij begonnen met orgelspelen. In 2018 heeft Gert zijn studie ‘Oude Muziek’, met als hoofdvak Orgel, aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag afgerond. Gert geeft regelmatig orgelconcerten door het hele land. Ook schrijft hij bladmuziek en geeft hij cd’s uit.

Locatie Nijkerk
Adres Holkerstraat 1 Nijkerk
Email [email protected]
Website https://www.orgelnijkerk.nl