Nieuw concert van Bach Consort Nijkerk

Van: zaterdag 26 januari om 16:15

Op zaterdagmiddag 26 januari om 16:15 uur geeft Bach Consort Nijkerk haar volgende concert in de RK St. Catharinakerk aan de Holkerstraat. Wie bekend is met de concerten van het Nijkerkse consort, weet dat er gerekend kan worden op een zeer gevarieerd programma. Tijdens dit concert onder leiding van Falco van Loon worden er twee werken van J.S. Bach uitgevoerd; ‘Alles nur nach Gottes willen’ (BWV 72) en ‘De Lutherse Mis in G’ (BWV 236). Daarnaast zingt het koor een prachtig modern werk van de jonge componist Jake Runestad en worden liefhebbers van instrumentaal werk getrakteerd op ‘Hipocondrie a 7 Concertanti’ van Zelenka. Falco van Loon is naast dirigent ook tenor tijdens dit concert. Andere solisten zijn Rosanne van Sandwijk (mezzosopraan) en Pieter Hendriks (bas). Het concert is gratis toegankelijk. Er is na afloop een collecte bij de uitgang en op het plein voor de kerk kunt u met elkaar en de musici nog even nagenieten met een (warm) drankje.

LocatieNijkerk Centrum
AdresHolkerstraat 36 Nijkerk