NIET SCHIETEN! – MANNEN VAN NIKS

Van: vrijdag 27 januari om 20:00

Maarten, Erik en Arend staan al jaren met veel succes op het podium. Mooie voorstellingen met een verhaal. De lach hangt aan de spreekwoordelijke kont en de mensen genieten daarvan. Met een kritische en relativerende blik beschouwen zij kleine en grote zaken die de mens raken en geven daar telkens een onnavolgbare twist aan. Logica lijkt soms ver te zoeken. Ze hebben overal een mening over, maar wat voor mensen zijn zij eigenlijk zelf? In al hun eerlijkheid tonen zij zich kwetsbaar, maar ligt de humor altijd weer op de loer. Ze laten de mensen hele avonden lachen omdat ze het niet kunnen laten. Maar mag dit nog wel? Is dit in deze tijd nog wel woke? Zijn zij wel woke? En wat betekent woke eigenlijk? Je gaat het zien in ‘Mannen van niks’.

Beeld: Ron de Gruyl

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410