Niekarks Bokkentochie

Van: zondag 16 oktober om 14:00
Tot: zondag 16 oktober om 19:00

Op zondag 16 oktober 2022 is de eerste bokbiertocht in Nijkerk: Niekarks Bokkentochie. Je krijgt je eigen bokbierglaasje en je fietst langs 6 horecazaken in en rond Nijkerk. Op vertoon van je strippenkaart wordt je glas gevuld met een heerlijk bokbiertje en je krijgt er een hapje bij.

Nog een biertje, iets eten? Of bitterballen? Dat kan natuurlijk. Dat reken je zelf af. Voor de niet-bier-drinkers is er een 0.0-strippenkaart voor een frisje of 0.0-biertje. De horecazaken maken er een hele gezellige middag van!

Als je alle bokbiertjes hebt geproefd verdien je het Niekarks Bokkenkruisie. Die WIL je toch in je prijzenkast? 😉 Trommel je familie en/of vrienden op en doe mee op zondag 16 oktober.

Beperkt aantal plaatsen en vol = vol dus reserveer snel je strippenkaarten!

Locatie Buitengebied
Telefoon 0613061216
Email [email protected]
Website http://proefdepassie.com/