Nationale Museumweek, gratis toegang op zondagmiddag

Van: zondag 10 april om 13:00

Museum Nijkerk deelnemer Nationale Museumweek, zondagmiddag 10 april gratis toegang

De Nationale Museumweek gaat van start. Van 4 t/m 10 april presenteren veel musea hun collectie met dit jaar als nieuw thema ‘Open je wereld’.  Ook Museum Nijkerk doet weer mee. Nieuw is de expositie ’11 vrouwen uit de historie van Nijkerk’. De Nijkerkse vrouwen hebben geleefd van de 17e tot en met de 20e eeuw en hadden verschillende beroepen en achtergronden. De 11 vrouwen samen geven een gevarieerd beeld van de wijze waarop vrouwen hun sporen in de lokale geschiedenis hebben nagelaten. Tijdens de Nationale Museumweek is het museum ook op zondagmiddag open. Bovendien is het museum op deze zondag (10 april, 13.00 – 16.00 uur) gratis toegankelijk.

www.museumnijkerk.nl; [email protected]

Locatie Nijkerk Centrum
Adres venestraat 16 3861 BX Nijkerk
Telefoon 0332457005