Muzikaal & Maritiem Festival

Van: zaterdag 01 september om 12:00
Tot: zaterdag 01 september om 17:00

Zeemanskoor Nijkerks Welvaren bestaat 5 jaar. Dit jubileum wordt uitbundig gevierd in combinatie met de Nijkerkse Sleepbootdagen. Op Zaterdag 1 september zullen op 4 verschillende podia 8 shantykoren afwisselend optreden. Naast Zeemanskoor Nijkerks Welvaren treden op:

• De Kajuitzangers uit Putten
  • Shanty Zangers uit Ede
  • Het Roer Om uit Barneveld
  • Het Ruime Sop uit Bussum
  • Nootdweer uit Zeist
  • Schip Ahoy uit Angeren
  • De Boekaniers uit Harderwijk

De opening van het Shanty Festival wordt door burgermeester mr. drs. Gerard D. Renkema verricht op het plein in het centrum van Nijkerk.

Tijdens het festival zullen er loten worden verkocht. Tijdens de gesamenlijke afsluiting van de koren zullen de winnars van de zeer mooie prijzen (o.a. 2 dagen geheel verzorgde B&B in het mooie Twente) bekend worden gemaakt.

Locatie Nijkerk Centrum
Email [email protected]