Muziek maken met Dirk Scheele (2+)

Van: woensdag 07 september om 15:00

Ga samen met Dirk op reis door de wereld van de muziek en leer op speelse wijze instrumenten kennen.

Maak kennis met bijzondere muziekinstrumenten en jam lekker met Dirk en zijn muzikale dierenvrienden mee!

De YouTube sensatie komt naar de theaters! In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Dirk Scheele
Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld drie maal optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 55.000 abonnees. Onlangs heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

Locatie Nijkerk
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]