Moederdag Asperge Lunch

Van: zondag 12 mei om 12:00
Tot: zondag 12 mei om 15:00

Op zondag 12 mei bereidt Wilco van den Baar (Uw Chefkok Thuis) een prachtige lunch met AA-kwaliteit Asperges.

Uw Chefkok Thuis is Wilco van den Baar. Na een meerdere succesvolle wijngaarddiners komt Wilco dit jaar naar de wijngaard van Aan de Breede Beek. Hij presenteert u een prachtige lunch van hoogstaand niveau, samen met onze mooiste wijnen een prachtig cadeau voor moeders of gewoon als vrienden of familie onder elkaar.

Wilco heeft een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland achter de rug. Enkele jaren geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen als Chefkok aan huis. Met zijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.
Meer informatie en aanmelden via de WijngaardWinkel

LocatieBuitengebied
AdresSlichtenhorsterweg 69 B01 Nijkerk