Max van den Burg – Cultureel erfoed

Van: vrijdag 25 februari om 20:15

Geboren en getogen in het Eindhoven van de jaren ’80 is Max eigenlijk nooit helemaal los gekomen van de witte sportsokken, frikadellen speciaal en foute synthesizerdeuntjes.

Hoezeer hij nu als man van de wereld ook z’n best doet om z’n hippe sneakers schoon te houden, zijn cultureel erfgoed trekt ‘m altijd weer met beide slippers terug op de modderige grond van zijn jeugd.

Een dynamische en muzikale one-man-show, boordevol vreemde types, imitaties, absurde  verhalen en rake persiflages over verandering en aanpassings(on)vermogen, waarmee Max je wederom geen moment gaat vervelen.

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakt al sinds het winnen van de publieksprijs op het Cameretten festival in 2008 op unieke wijze dynamisch, muzikaal en theatraal cabaret, vol op de lach, met een rauw randje.

Locatie Nijkerk
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]