Mantelzorgcafé: Levenstestament, waarom zou je?!

Van: maandag 17 juni om 14:30
Tot: maandag 17 juni om 16:30

Maandagmiddag 17 juni organiseert Sigma weer een mantelzorg café. Tijdens dit laatste mantelzorg café voor de zomerstop zal mr. Alerta Schroten, toegevoegd notaris van Notariaat Van der Weij Nijkerk, informatie verstrekken over het levenstestament. In een levenstestament kunt u allerlei zaken vastleggen zoals bijvoorbeeld wie er voor u beslissingen mag nemen als u daar zelf om welke reden dan ook niet meer toe in staat bent. Waarom is dit belangrijk en voor u als mantelzorger misschien nog wel belangrijker? Wat kan er allemaal opgenomen worden in een levenstestament? Wat is het verschil met een testament? Door de begrijpelijke uitleg weet u na deze bijeenkomst het antwoord op deze vragen. Uiteraard is ook voor uw eigen vragen voldoende ruimte.

U bent vanaf half 3 weer van harte welkom om hierover met elkaar in gesprek te gaan, onder het genot van een kopje thee/koffie bij Prins Heerlijk aan de Oranjelaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigma: 033-2474830.

LocatieNijkerk Centrum