Mamacafé

Van: woensdag 01 mei om 10:00
Tot: woensdag 01 mei om 11:30

Baby Sensory: welke gebaren maken babies, wat betekenen deze gebaren en hoe kun je daar op inspelen?

Vraag jij je als “jonge” moeder wel eens af of je het allemaal wel goed doet en hoe het bij andere moeders gaat? Kom dan op woensdagochtend in de even weken om 10.00 uur naar het Mama Café.

Doel van het Mamacafé is om ervaringen uit te wisselen met andere (aanstaande)moeders. Het is een plek om andere moeders te ontmoeten.

Om de week op woensdagochtend zal het Mamacafé Nijkerk geopend zijn. Er is altijd een kraamverzorgende aanwezig om vragen te beantwoorden. Soms is er een thema of workshop, maar altijd kun je gewoon even samen koffiedrinken en ervaringen uitwisselen.

Vrije inloop tussen 10.00 en 11.30 uur, er zijn geen kosten aan verbonden.

LocatieNijkerk
Adresfrieswijkstraat 99 Nijkerk