Mamacafé

Van: woensdag 20 februari om 10:00
Tot: woensdag 20 februari om 11:30

Vraag jij je als “jonge” moeder wel eens af of je het allemaal wel goed doet en hoe het bij andere moeders gaat? Kom dan op woensdagochtend in de even weken om 10.00 uur naar het Mama Café. Deze keer is het thema: ‘Je kind is een spiegel van jezelf.’ Leonie van den Dolder komt vertellen hoe jouw kind weerspiegelt wat er in jou speelt.

Doel van het Mamacafé is om ervaringen uit te wisselen met andere (aanstaande)moeders. Het is een plek om andere moeders te ontmoeten.

Om de week op woensdagochtend zal het Mamacafé Nijkerk geopend zijn. Er is altijd een kraamverzorgende aanwezig om vragen te beantwoorden. Soms is er een thema of workshop, maar altijd kun je gewoon even samen koffiedrinken en ervaringen uitwisselen.

Vrije inloop tussen 10.00 en 11.30 uur, er zijn geen kosten aan verbonden.

In samenwerking met Gemeente Nijkerk, Speel-0-theek Pinoccio, Yunio/Naviva kraaamzorg, Moeders informeren moeders (MIM), Icare Moeders onder mekoar (M.O.M.), gebiedsteams Nijkerk.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk