Lion King

Van: woensdag 05 februari om 19:30

Deze nieuwe Disney Live Action-film gebruikt baanbrekende filmtechnieken, waardoor de geliefde personages op een bijzondere manier tot leven komen. Opnieuw spelen leeuwenkoning Musafa en zijn zoon Simba de hoofdrollen in een nog ontroerender versie. Scar, broer van de koning, gaat de strijd aan om Pride Rock en beraamt een vreselijk plan. Simba wordt verbannen en knoopt vriendschap met twee rare snuiters. Samen met hen leert Simba wat echt leiderschap is. Zal het hem lukken om zijn koninkrijk te heroveren?

Leuke overtuigende stemmen en goede balans tussen drama en humor. Winnaar Diverse Peoples Choice award.

Bekijk nu alvast de trailer.

Vrijkaartje inwisselen? Stuur dan een mailtje naar petra.boessenkool@bibliotheeknijkerk.nl.
Het vrijkaartje kan ook in de bibliotheek ingewisseld worden voor een toegangskaart. Doe dit wel ruim van te voren, anders is de activiteit misschien al vol!

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk