Lezing: Verborgen boodschappen in communicatie herkennen

Van: maandag 11 februari om 19:30
Tot: maandag 11 februari om 21:00

Ed Nissink geeft een interactieve presentatie waarbij lichaamstaal eens onder de loep wordt genomen. Je krijgt handvatten over hoe je met lichaamstaal prettiger in contact komt, soepeler gaat communiceren en een aantal verborgen signalen leert herkennen.

Denk hierbij aan:
• voorstellen en handenschudden
• houding,
• stand van de voeten,
• blikrichtingen,
• de representatiesystemen  (visueel, auditief, kinestetisch en digitaal)
• Hoe herken je de belangrijkste verborgen boodschappen?

Wat kun je met lichaamstaal doen als de ander te dichtbij komt, te overheersend is of te nadrukkelijk op je inpraat? Hoe voorkom/de-escaleer je een conflict, puur met lichaamstaal?

Kortom: na deze avond heeft men wat handvatten extra om de communicatie te versoepelen, vergemakkelijken met lichaamstaal, en kan men een aantal verborgen boodschappen herkennen. Hier zit de mentale aikido ook in verwerkt.

Opgeven kan op www.bibliotheeknijkerk.nl

LocatieNijkerk