Lezing Positief van Start

Datum en tijd

Van: maandag 13 januari om 20:00

Beschrijving

Samenwerking tussen de Bibliotheek en de VUN

Esther Oosterling -levensloop psychologe- verzorgt op 13 januari 2020 een lezing over het realiseren van doelen die jezelf hebt gesteld!

Wat gaan we deze avond doen?

Wat het ook is, hoe staat het nu met die voornemens? Hoe gaat het met de doelen die jij jezelf hebt gesteld voor dit jaar? Ervaar je dat je het moeilijk vindt om ze vol te houden? Sta je op het punt om het op te geven? Misschien heb je het al wel al lang opgegeven en weet je eigenlijk niet meer dat je bepaalde voornemens had.

Uit onderzoek blijkt dat je van het stellen van doelen positiever wordt en dat je vanuit positiviteit makkelijker doelen kunt bepalen en ze ook kunt behalen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Maar hoe werkt dat dan precies? Hoe weet je nu welke doelen voor persoonlijk geluk zorgen en welke doelen niet?

Vaak denken we dat het hebben van doorzettingsvermogen het belangrijkste is wat we nodig hebben als we onze doelen willen bereiken. Naast wilskracht en doorzettingsvermogen is het hebben ven een positieve mindset van belang. Een positieve mindset, een optimistische kijk op het behalen van je doelen kan je juist helpen, zo heeft onderzoek uitgewezen. Het is daarbij wel belangrijk dat je naast een optimistische instelling ook een gepaste dosis realisme hebt om zo ook de gewenste veerkracht te creëren om je doelen te bereiken.

Wil jij meer weten over positieve psychologie en het behalen van je doelen, kom dan naar de lezing ‘Positief van start’ waarbij je op een interactieve manier met jouw doelen voor 2020 aan de slag gaat.

Meer informatie en aanmelden via de site van de VUN.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Website https://www.bibliotheeknijkerk.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login