Lezing over ‘natte plaat fotografie’

Van: donderdag 07 april om 19:30

Marc Hazeleger geeft een lezing over een oud fotografie-procedé uit 1850, de start van de fotografie. Deze zogenaamde ‘natte plaat fotografie’ is uitgevonden door Frederic Scott Archer. Het is hele langzame en bewerkelijke fotografie, het maken van één foto kost algauw 20-30 minuten. De resultaten zijn verbluffend scherp en duurzaam. Marc Hazeleger beheerst deze techniek nog en kan hier boeiend over vertellen.

U bent van harte welkom op donderdagavond 7 april, aanvang 19.30 uur, in Museum Nijkerk. Het museum is open vanaf 19.00 uur. Een kaartje kost € 5,00 p.p. en is te koop in het museum of te bestellen via [email protected].

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Venestraat 16 3861 BX Nijkerk
Telefoon 0332457005
Email [email protected]