Lezing & Film: Loving Vincent

Van: donderdag 17 januari om 18:45
Tot: donderdag 17 januari om 22:30

Verzorgd door VUN en Bibliotheek Nijkerk

Waar gaat deze film over?

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.

Gaandeweg schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.In 65.000 frames, met de hand geschilderd door meer dan 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven.

Loving Vincent won al meerdere internationale prijzen waaronder de publieksprijs op het Annecy Internationaal Animatie Filmfestival. Met Helen McCrory (The Queen) en Saoirse Ronan (Brooklyn).

Hoe zien deze filmlezing avonden er uit qua tijdsplanning?

18.45 – 19.00 uur inloop

19.00 – 19.45 uur lezing

19.45 – 20.00 uur korte pauze voor start van de film + inloop van mensen die alleen voor de film komen

20.00 – 22.30 uur film vertoning plus aansluitend even na te praten over de film voor wie dat wil

Kaartverkoop
Film + Lezing:  € 15,00
Film: € 7,50
Tickets zijn hier te bestellen of te koop bij de bibliotheek in Nijkerk/Hoevelaken.

Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99

Locatie Nijkerk