Lezing & Film Dorst

Van: woensdag 27 maart om 18:45

Op 27 maart 2019 zal Esther Oosterling een introductie verzorgen bij de Film Dorst, naar het gelijknamige boek van Esther Gerritsen. De introductie zal gericht zijn op de moeder-dochter relatie in de film.

De jong volwassen Coco heeft geen idee wat ze met haar chaotische leventje aan moet. Als haar moeder ernstig ziek blijkt te zijn besluit Coco bij haar in te trekken. Het lijkt op een poging een nieuw doel aan haar leven te geven. Deze film over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en het verlangen naar verbondenheid is een zwart komisch familiedrama. Simone Kleinsma speelt fantastisch de rol van de moeder, de vrouw!

In het kader van de Boekenweek 2019: thema De moeder de vrouw

Twee nominaties gouden kalf: zowel voor beste vrouwelijke als mannelijke bijrol

Opgeven voor de film en lezing kan op onze website www.bibliotheeknijkerk.nl

LocatieNijkerk