Lezing door kunstenares Linda Verkaaik

Datum en tijd

Van: donderdag 17 november om 19:30

Beschrijving

Lezing Het duet van mijn moeder
Door kunstenares Linda Verkaaik

17 november 2022
19.30 – 20.30 uur
De Kopperhof/Stoutenborgh, Sportweg 25, Hoevelaken
Kaartje € 5, inclusief koffie/thee, aanmelden op website bibliotheek

Kunstenares Linda Verkaaik heeft een flink oeuvre opgebouwd. Wij kennen Linda van haar beelden in de openbare ruimte in onze gemeente (o.a. de Duiker in het zwembad, de bankjes op het Plein in de speeltuin achter de Zeemanshof) en van haar Nijkerkse merklappen (in de bieb en bij Roodbeen). Maar er is heel veel meer. Denk aan het Nationaal Watersnood Monument op Marken en installaties voor Oerol.

Haar beeldende kunst heeft een rode draad, een onderlinge verbinding en na een val uit een boom lijkt het allemaal samen te vallen. Is het Duet van mijn moeder een penning, een medaille, een dans? Het gaat in ieder geval over de verbondenheid van het leven en de dood.
In een lezing van een half uur neemt Linda Verkaaik ons mee door haar werk. Ze toont foto’s van projecten in heel Nederland (gemeenten en bedrijven) tot aan de indrukwekkende Het Duet van mijn moeder. Ze neemt – voor zover mogelijk – ook werk mee. In en na de pauze is er volop gelegenheid om die te bekijken en om Linda vragen te stellen.

Van harte aanbevolen!

Contact

Locatie Hoevelaken
Adres Sportweg 25 Hoevelaken
Telefoon 0620015319
Email [email protected]
Website https://lindaverkaaik.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login