Lekker Nijkerk Zomerse Vrijdag

Van: vrijdag 13 juli om 12:00
Tot: vrijdag 13 juli om 00:00

De Lekker Nijkerk Zomerse Vrijdag is een nieuw event welke op vrijdag 13 juli van start gaat. In de binnenstad zijn diverse evenementen welke tegelijkertijd plaats gaan vinden.

Van 12.00 tot 21.00 is er een braderie met oude ambachten in de Oosterstraat en Langestraat, op de Singel zal het een mengelmoes zijn van winkeliers die buiten een stand hebben en verder een kleine kunstmarkt. Een verzameling van boeken & curiosa is te vinden op de Langestraat hoek Kerkstraat. De Kerkstraat zal gevuld worden door een stichting welke zich richt op vermaak van kinderen. Op het Verlaat vind een Pasar Malam plaats en op het Plein is er van 12.00 tot 18.00 uur de weekmarkt.

Kinderen kunnen los op het Molenplein waar we leuke en grote attracties verzorgen. Vanaf 20.00 tot 23.30 uur zal er op het Plein een muzikaal feest worden met Marvin Smith & Friends! Diverse artiesten zullen onder begeleiding van muzikanten leuke en mooie muzieksessies laten horen… kortom een leuke gezellige en volle in Nijkerk!

Tot slot leuk om te vermelden dat er van 16.00 tot 17.00 uur vanuit de mooiste toren van Nijkerk een carlion concert te beluisteren is.

Tot vrijdag 13 juli in Nijkerk!

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Postbus 339 Nijkerk