Kunstroute Hoevelaken

Van: zaterdag 28 september om 11:00
Tot: zondag 29 september om 17:00

Voor de twaalfde keer wordt in Hoevelaken en Nijkerkerveen op zaterdag 28 en zondag 29 september de jaarlijkse Kunstroute Hoevelaken georganiseerd. Voor dit evenement hebben 55 kunstenaars zich ingeschreven. De deelnemende kunstenaars stellen hun woning beschikbaar, ook voor gastkunstenaars die thuis geen expositieruimte hebben of van buiten Hoevelaken komen. Er is een grote verscheidenheid aan kunstaanbod, voor elk wat wils.

In de Stuw is een centrale tentoonstelling, waar alle deelnemers een kunstwerk plaatsen. Deze tentoonstelling kan de gehele zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur bezocht worden. In de gratis catalogus, welke in de diverse winkels gratis is op te halen in de maand september, staan alle deelnemers en hun locaties vermeld. Voor de jeugd wordt op zaterdagmiddag 28 september een activiteit geboden, waarbij zij met eigen gemaakt kunstwerk mee naar huis mogen nemen.
In de diverse winkels hangt gedurende de maand september etalagekunst. Verdere informatie kunt u vinden op www.kunstroutehoevelaken.nl