KUNST IN JUNI

Van: zondag 03 juni om 13:30
Tot: zondag 01 juli om 17:00

In de maand juni is er nog een prachtige expositie, met geabstraheerde werken, waar ritme, patronen en herhalingen een structuur vormen, die door kleurreflectie of schaduw werking een interessant beeld vormen.

Het is kunst wat niet iets voor mag stellen, maar bedacht en uitgevoerd door de kunstenaars in groot vakmanschap.  Zowel in de werken aan de wand als in de keramiekobjecten, staan architectuur en abstractie centraal. De geblazen glasobjecten in kleuren, geïnspireerd op de natuur zijn een mooi contrast.
De kunstenaars zijn: Herman Coppus, Eef de Graaf, Let de Kok en Thea Figee.  Met werken uit stock van Hein Severijns, Jolanda Verdegaal, Harm Visser, Marion Visione en meer. Maar er is meer te zien objecten van porselein en keramiek, landschapjes gevangen in plexiglas en nog veel meer uit stock.

Deze expositie is vrijblijvend te bezoeken op vrijdag, zaterdag of zondag van 13.30 tot en met 17.00 uur. Of op afspraak. 0332456986

Locatie Nijkerk
Adres Spoorstraat 1 Nijkerk