KINGSFESTIVAL

Van: zaterdag 27 april om 20:00
Tot: zaterdag 27 april om 02:00

HEB JE ZIN IN EEN FEESTJE?

Weet je nog? Vroeger organiseerde de Oranjevereniging een disco tijdens Koninginnedag. Deze disco was voor velen een avondje uit waar naar uit werd gekeken. Vraag aan je broer, zus moeder of vader en misschien wel je ooms of tantes hoe dit was…

In 2018 hebben we de eerste editie gehad en we kunnen zeggen dat het een geslaagde editie was. Voor de volgende editie gaan we diverse veranderingen aanbrengen om het compleet te maken.

KINGSFESTIVAL
Is op dit moment in volle gang om georganiseerd te worden. Samen met Lars Oostland en Xander van Ruler worden alle opties bekeken en in goed overleg behandeld. Het thema van deze editie is “Back to de 90’s en Zero’s”. Iedereen van 15 jaar tot 65+ jaar is welkom. De Oranjevereniging is laaiend enthousiast, ook Lars en Xander zijn enthousiast!

Er is een gevarieerd aanbod op muziekgebied, dit betekent dat er voor iedere leeftijd wel muziek is. Ook zijn er optredens van artiesten.

Kaarten zijn op meerdere plaatsen te koop in Nijkerk.
Blijf onze Facebook en Instagram pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws. De prijzen van de tickets zijn

Van 1 maart tot 15 maart. € 12,50

16 maart tot en met 26 april € 15,00