Kindertheater B.J. Brillekip

Datum en tijd

Van: zaterdag 12 oktober om 11:00
Tot: donderdag 12 september om 12:15

Beschrijving

Op reis met B.J. Brillekip

Traditiegetrouw treedt Kindertheater B.J. Brillekip op tijdens de Kinderboekenweek. Dit jaar draait alles om een klein groen koffertje… Het kindertheater is altijd vrolijk, net niet te spannend voor de kleinsten en doldwaas!

“De kleine groene koffer”

Er was eens een klein groen koffertje dat bij de bushalte wachtte.
Het wachtte en wachtte maar… op de bus naar het station.
Het stond geduldig op de stoep en had maar één gedachte:
Ik wil zo graag op reis gaan, naar een ver land in de zon!

Theater Brillekip maakte een bewerking van het bijzondere prentenboek Klein groen koffertje. Klein groen koffertje is een tragikomisch verhaal in dichtvorm, een verrassend prentenboek over een koffertje dat heel menselijke emoties heeft maar dat zich niet kan verroeren.De vorm die Ted van Lieshout koos voor zijn tekst doet denken aan Het schaap Veronica van Annie M.G. Schmidt – zijn lievelingsboek? – en is dan ook mede bedoeld als eerbetoon aan haar.
Het heerlijk grappige theatergezelschap hoopt hierdoor weer eens een andere kant van Brillekip te laten zien. En natuurlijk zitten er weer doldwaze typetjes in de show die de kinderen meenemen in het verhaal.

Ga jij zaterdag de 5e met Brillekip en ‘t groene koffertje mee op reis? De show start om 11:00 en duurt ongeveer een uur. De toegang is € 3,00 per kind. Kaartjes verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen. € 3,- per kind.

Contact

LocatieNijkerk Centrum
AdresPlein 5 Nijkerk
Telefoon0332452712
Emailmeiden@boekhandelroodbeen.nl
Websitehttps://www.boekhandelroodbeen.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login