Kijken bij de boer

Van: maandag 19 juli om 00:00
Tot: vrijdag 03 september om 17:00

Fiets langs de boerderijen en geniet van het platteland in omgeving Nijkerk!
De fietstocht is ongeveer 25 kilometer lang en op eigen gelegenheid te fietsen van 19 juli tot en met 3 september 2021. De route maakt een ronde, dus starten kan op elk punt van de route. Kom je met de auto om vervolgens op de fiets te stappen? Start dan op de hoek van de Schoenlapperweg/Akkerweg te Nijkerk. Daar is voldoende parkeergelegenheid.

De Boerderijen
De boerderijen zijn dit jaar helaas niet altijd fysiek te bezoeken, maar digitaal kennis maken kan wel! Scan daarvoor bij de boerderij de QR-code op het informatiebord aan de weg. Of neem alvast een uitgebreid kijkje op deze website, ook dan kom je alle informatie tegen over de volgende boerderijen langs deze route:

• Familie Visscher – kalveren en jongveeopfok
  • Familie van Steeg – melkvee en vleesvee
  • Familie Liefting – varkens
  • Familie van de Vis – legpluimvee en eierpakstation
  • Familie Vernooij – varkens

Extra informatie via onze website

Locatie Buitengebied
Website https://www.kijkenbijdeboer.nl/nijkerk/

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login