KERSTFAIR NIJKERK

Datum en tijd

Van: zaterdag 18 december om 12:00
Tot: zaterdag 18 december om 17:00

Beschrijving

De theaterzaal van Streams Breede Beek wordt op zaterdagmiddag 18 december tussen 12.00 en 17.00 uur omgetoverd tot een sfeervolle indoor kerstfair. Lokale smaak- en sfeermakers vullen de kramen met moois en lekkers. Waan je in kerstsferen met muziek, veel lichtjes en warme gezelligheid!

Tijdens de kerstfair bekleden tal van lokale ondernemers de marktkramen met moois en lekkers. Agift Textielatelier, Boekhandel Den Hertog, CootjeCo, Corvino Wijnbeleving, Dieke Mixstore, Hap & Slok, Borrelkunst, Saskia Kruyssen, ShopbijLies, Stralend, Like the clay, Studio118, Tamar Illustrations en Vers van Koot verzorgen een breed arsenaal aan cadeau-artikelen.

TAKE AWAY
Na een rondje kerstfair biedt restaurant Breede Beek plek voor een lunch, warme chocolademelk met slagroom of een uitgebreide borrel. Bezoekers kunnen ook een winterse take away meenemen naar huis, om thuis te genieten van een maaltijd van de chef. Wie een eigen bakje meeneemt, krijgt korting op een maaltijd.

WORKSHOPS
Ook aan de kinderen is gedacht. Bij Kunstlokaal Nijkerk kunnen kinderen tussen 12.00 en 15.00 uur, onder begeleiding van hun ouders, deelnemen aan één van de creatieve workshops: je eigen kerstbal hydro dippen met marmer-effect graffiti verf of kerstkaarten knutselen. De kosten hiervan bedragen 1 euro per kerstbal en een vrijwillige bijdrage voor het knutselen. Inschrijven kan door een berichtje te sturen naar [email protected] of via Instagram/Facebook. Vol = vol.

Bezoekers vanaf 13 jaar dienen een geldige QR-code en legitimatie te tonen. Gezien de huidige maatregelen worden bezoekers bij binnenkomst geregistreerd. Meer informatie is te vinden op www.kerstfairnijkerk.nl.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Kloostserstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]
Website http://www.kerstfairnijkerk.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login