Kerstconcert Zangvereniging Excelsior

Van: dinsdag 18 december om 20:00
Tot: dinsdag 18 december om 22:00

Kerstconcert “EXCELSIOR”
Op 18 december geeft de Chr. Gem. Zangvereniging “EXCELSIOR” haar kerstconcert in de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 in Nijkerk.
Met medewerking van het Christelijk ensemble Parlando uit Veenendaal onder leiding van Leander van der Steen en Martien van der Zwan.
Ensemble Parlando is een christelijk ensemble en bestaat uit ruim twintig enthousiaste leden.
Op het concert zullen bekende kerstliederen uitgevoerd worden, maar ook samenzang zal op deze avond niet ontbreken.
Solisten: Martine van der Horst Cowiena de Jong en Bertil Gardebroek.
Algehele leiding Ineke Bos-Strootman.
Aanvang van het concert is 20.00 uur zaal open 19.30 uur.
Toegangskaarten á € 10,00.- zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, bij de leden van excelsior en in de kerk voor aanvang van het concert. www.excelsior-nijkerk.nl

Locatie Nijkerk
Adres Kompas 31 Nijkerk