Kermis

Van: zaterdag 11 september om 13:00
Tot: zaterdag 18 september om 23:59

Er is weer kermis bij winkelcentrum Paasbos. Volgens de organisatie kan de kermis coronaproof plaatsvinden en biedt het evenement een keur aan topattracties voor jong en oud. De kermis gaat op zaterdag 11 september van start en duurt tot en met zaterdag 18 september.

Op het terrein komt onder meer een zweeftoren, een glazen doolhof en de Polyp, een ‘dansende octopus’, te staan.
Ook aan de allerkleinsten is gedacht, met onder meer een draaimolen en dansende theekopjes. Mascotte Bing bezoekt op de slotdag vanaf 15.00 uur de kermis. Kinderen kunnen met hem op de foto.

De kermis is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers zich tot middernacht op het terrein vermaken.

Locatie Nijkerk
Adres Paasbos Nijkerk

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login