Kapsalon Theater

Van: woensdag 19 januari om 09:30
Tot: woensdag 19 januari om 17:00

Aanstaande woensdag 19 januari openen wij onze deuren als Kapsalon Theater. Ons theater wordt omgebouwd tot een kapsalon. Het leuke aan een bezoek (op afspraak) aan deze kapsalon is dat je hier naar andermans knipbeurt kunt kijken en getrakteerd wordt op optredens. Verschillende artiesten verrassen je met optredens, van muziek tot cabaret. We zijn blij dat op deze manier de artiesten hun vak binnen de gestelde regels kunnen uitoefenen.

Knipbeurt in het theater

Een unieke locatie om je haar te laten knippen en voor de kapsters van HairXclusive om hun beroep uit te oefenen. Op dit moment zijn alle knipplekken gevuld, maar ben je zeker van harte welkom om binnen een van de tijdvakken binnen te wandelen en je te laten verrassen door verschillende optredens. Reserveer jouw plekje of loop bij ons langs.

We houden ons aan de geldende regels dus vragen we om een QR-code, bewaren we anderhalve meter afstand en dragen we mondkapjes wanneer we ons door het pand bewegen.

LINE UP

11.00-11.30 UUR   MAY EVANS

11.30-12.00 UUR    ERNEST BEUVING

12.30-13.00 UUR   EDWIN SCHIMSCHEIMER

13.00-13.30 UUR   TONY NEEF EN RUUD BOS.

14.00-14.20 UUR   KEES VAN AMSTEL

14.20-14.40 UUR   ANNICK BOER

14.40-15.00 UUR     PETER VAN EWIJK

15.00-15.30 UUR   ROEL C VERBURG

15.30-16.00 UUR  AMY EGBERS

16.00-16.30 UUR   SAMIR FUGHIL

Landelijk initiatief
Sanne Wallis de Vries kwam afgelopen vrijdagavond tijdens het programma M met het initiatief waarbij theaters eenmalig worden “omgebouwd tot kapsalon”. Zij noemt deze actie ‘Kapsalon Theaterdag’ en roept via een speciaal hiervoor gelanceerd Instagram-account landelijk op om als theater en kapsalon/manicure/massagesalon de handen ineen te slaan. De actie is een reactie op de persconferentie van afgelopen vrijdag waarin bekendgemaakt werd dat kunst- en cultuurbeoefening binnen en buiten weer is toegestaan, maar publiek hierbij niet welkom is. Een bezoek aan een kapper is echter wel weer toegestaan.
Het originele idee komt bij Diederik Ebbinge vandaan die dit in Amsterdam gaat doen met De Kleine Komedie.

Locatie Nijkerk
Adres Kloostserstraat, 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]