Jan Beuving – Restante

Van: zaterdag 15 oktober om 00:20

“Niets blijft”, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: “Knappe grappen en puntgave liedjes” (de Volkskrant), “Origineel, grappig en ontroerend” (NRC) en de Theaterkrant schreef: “een programma dat de perfectie benadert”.

Het volgende doel is blijvende indruk maken.

Fotografie; Maartje ter Horst

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410