jaarlijks dominees concert in de Fontein

Van: zaterdag 13 juli om 16:00
Tot: zaterdag 13 juli om 17:00

Jaarlijkse domineesconcert

In de serie zaterdagmiddag muziek in de Fontein te Nijkerk is het al een aardige gewoonte geworden dat er 3 predikanten uit verschillende kerkgenootschappen gezamenlijk een concert op het inmiddels bekende Škrabl-orgel geven. Dit zullen zij doen op zaterdagmiddag 13 Juli.
Ds. G.J. Baan en Ds. M.J. Schuurman zullen het Praeludium et Fuge Es-Dur (BWV 552) van Johann Sebastian Bach, Fantasie en Fuga (BWV 537) van J.S. Bach en de Orgelsonate III (Pfingsten) van Wilhelm Rudnick ten gehore brengen. Ds. C.J. Droger zal verschillende variaties van psalm 124 ten gehore brengen en aansluitend zullen wij dit concert afsluiten met het zingen van psalm 124 vers 1 en 4
Het concert begint om 16.00 uur. De kerk (Dominee Kuypersstraat 2 te Nijkerk) is open vanaf 15.30 uur. Op verzoek van de concerterende predikanten is de toegang tot het concert gratis. Er wordt een collecte gehouden als een bijdrage in de kosten van deze concerten op de zaterdagmiddag.
Na het concert is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kop koffie, thee of een frisdrank.

LocatieNijkerk
AdresDominee Kuypersstraat 2 Nijkerk