‘It’s crazy to believe in silly things’

Van: zondag 26 augustus om 15:00
Tot: zaterdag 27 oktober om 17:00

26 augustus a.s. om 15.00 uur opent de nieuwe wethouder Mariëlle Broekman van der Pers de expositie:                       ‘IT’S CRAZY TO BELIEVE IN SILLY THINGS

‘033 FOTOSTAD organiseert in de hele regio van het netnummer 033 op vele plaatsen en mooie locaties, exposities..
In voorbereiding op 033Fotostad gaan Patrick Siemons, Anna Skubisz en Diane Kelderman een samenwerking aan. Een fotograaf en twee beeldend kunstenaars op zoek naar gezamenlijke thema’s en verhalen. Langzamerhand ontstaat er een wereld waarin witte beelden zich vertonen langs de gefotografeerde bosrand en waarin getekende wezens de bomen bevolken. Een mens heeft vleugels, een vogel heeft benen en de bomen in het bos buigen zich naar elkaar toe. De vraag is: hoe gek is het eigenlijk om in dwaze dingen te geloven?
Op de expositie zijn foto’s te zien van Patrick Siemons, beelden van Anna Skubisz en tekeningen en schilderijen van Diane Kelderman. Als gastexposant heeft Galerie Polhus Hannah Blom toegevoegd met haar subtiele grassen van metaal.

Locatie Nijkerk
Adres Spoorstraat 1 Nijkerk