Israëlconcert in De Fontein in Nijkerk

Datum en tijd

Van: zaterdag 23 februari om 19:30

Beschrijving

Het Hineni Symfonie Orkest geeft, samen met kinderkoor De Jonge Luitjes, een concert in De Fontein.

Zaterdagavond 23 februari geeft het Hineni Symfonie Orkest in samenwerking met het kinderkoor De Jonge Luitjes uit Putten een benefiet concert voor Israël in De Fontein , Ds. Kuyperstraat 2 in Nijkerk,. Een bijzonder concert waarbij de combinatie van het kinderkoor met het symfonie orkest een dynamische en mooie muzikale avond beloofd te worden.

Het Hineni Symfonie Orkest heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit 40 professionele musici en staat onder leiding van chef-dirigent Lubertus Leutscher.

Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

De Jonge Luitjes uit Putten staan onder leiding van dirigent Martine van de Hazel. Het koor, dat vorig jaar haar 10e verjaardag vierde, bestaat uit 25 kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Op het repertoire staan diverse christelijke liederen en worden musicals uitgevoerd. Ook nam het koor verscheidene CD’s op.

Het orkest speelt herkenbare klassieke en lichte muziek en diverse bekende Jiddische melodieën. Naast dat koor en orkest u zullen laten genieten van hun eigen repertoire zullen ze ook tezamen spelen en zingen.

Kortom, het belooft muzikaal een hele mooie en gevarieerde avond te worden.

Het orkest ondersteunt de organisatie Hineni in Jeruzalem dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Het concert begint om 19.30 uur (de kerk is open om 19.00 uur) en eindigt om ongeveer 21.45 uur.

Toegangskaarten, € 15,00 per persoon of € 40,00 voor een gezinskaart, zijn te bestellen via de website van het Hineni Symfonie Orkest (www.hinenisymfonieorkest.nl). Kaarten op dag van het concert aan de zaal zijn verkrijgbaar voor € 17,50.

Tijdens het concert heeft u de mogelijkheid een gift te geven voor het Hineni Centrum in Jeruzalem.

Contact

LocatieNijkerk
AdresDs. Kuyperstraat 2 Nijkerk
Telefoon0620609368
Emailpr@hinenisymfonieorkest.nl
Websitehttps://www.hinenisymfonieorkest.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login