iSocials 12+

Van: vrijdag 07 oktober om 19:30

THEATERGROEP ZWERM

Naomi, Nick en Femke proberen hun weg te vinden in de wereld van Internet en Social Media. Wat zet je er nou wel op en wat absoluut niet? Wat is veilig? Hoe weet je of iemand echt is? Wat doe je als je moeder een gênante kinderfoto van jou online zet?

En hoe reageer je op cyberpesten, sexting? En wat is privacy eigenlijk? De online do’s en dont’s komen op theatrale wijze aan bod in deze voorstelling van theatergroep Zwerm.

Na afloop is er een meet & greet met de acteurs waarin ze alle tijd nemen om in gesprek te gaan over de voorstelling.

Thema’s die aan bod komen zijn: privacy, cyberpesten, online do’s en dont’s, sexting, online identiteit en alles wat verder bij deze online wereld hoort.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]